speeldagen van de bridgeclub Bennekom

Normaal bridgen elke dinsdagmiddag in De Commanderij in Bennekom. Dit doen we vanaf de eerste dinsdag in september tot en met de laatste dinsdagmiddag in mei. De zaal is open vanaf 13.00 uur, het is fijn om er in ieder geval rond 13.15 te zijn. We starten om 13.30 uur en spelen tot ongeveer 17.00 uur.

Kofferbridge en Stepbridge

Sinds september 2020 spelen we op dinsdagmiddag Kofferbridge afwisselend bij iemand thuis in zowel een A- als B-lijn. Veel leden spelen ook een competitie op donderdagmiddag via Stepbridge.

zomerbridge

Onze bridgeclub in Bennekom doet mee met de organisatie van de (middag) zomerbridge in Bennekom in de maanden juli en augustus. Door de Corona-situatie ging dat op locatie niet door.

Speciale drives

Normaal zijn er met Kerstmis en Pasen speciale drives, dan spelen alle leden met en door elkaar. En dan is er natuurlijk een prijzentafel. We maken altijd een jaarprogramma, maar gezien de Coronasituatie doen we dat nu niet.